loader image

Publicitate Online

Iți ducem businessul la nivelul urmator

Ce oferim?

Google Ads

Google este cel mai popular motor de căutare. Lasă-ne să identificăm cea mai bună strategie de promovare online pentru tine și hai să începem jocurile!

Campanii foto/video

Vizualul a câștigat mult teren în ultimii ani. Reclamele încep să devină din ce în ce mai interactive și mai atrăgătoare. Știm cât de important e timpul, așadar, vrem să te ajutăm să spunem povestea ta fără cuvinte.

Facebook Ads

Peste 10 milioane de români sunt pe Facebook. Cu siguranță, audiența ta se află pe platformă. FIi mai aproape de ei, afișează-te și tu pe cea mai populară platformă media.

Campanii Email

La baza multor strategii de comunicare pe mai multe canale stau campaniile de emaill marketing, indiferent de care ar fi obiectivul tău. Creșterea bazei tale de date și a publicului tău ar trebui să fie constantă, iar contactul cu clienții sau potențialii clienți ar trebui să fie la fel.

De ce publicitate online?

  1. Pentru că România este pe locul 11 în Europa la numărul de utilizatori de Internet, conform celor de la InternetWorldStats.
  2. Pentru că totul se întâmplă în online acum. Internetul deschide uși care merg mai departe de alternativele clasice bazate pe reclamele tradiționale.
  3. Pentru că include o varietate de informații de tip date, imagini grafice, tabele, rapoarte, animații, filme, fotografii, secvențe audio și video.
  4. Pentru că nu există un mediu mai bun în care să vrei să te promovezi.
Close Menu