loader image

Servicii Publicitare

Oferim o gamă largă de servicii publicitare online și nu numai. Suntem experti în branding și campanii multi-media fiind conectați în toate domeniile.

Ce oferim

Optimizare SEO

Lucrăm la cea mai bună optimizare pentru site-ul tău, pentru a avea poziție de afișare cât mai bună și o relevanță cât mai mare pentru publicul tău țintă.

Google & Facebook Ads

Dezvoltăm strategii și lansăm campanii de marketing online pe Google pentru ca rata ta de conversie, sau numărul tău de vizitatori să țintească cât mai sus.

Social Media

Rețelele de socializare au un impact foarte mare în mediul online, de aceea este extrem de important ca și tu să fii prezent pe ele.

De ce ai nevoie de ?

Atrage noi clienți

Totul se întâmplă online acum.
Ar fi păcat să ratezi această șansă de a te face cât mai vizibil pentru cât mai mulți oameni.

Întărește relațiile

Site-urile susținute și optimizate constant pot observa, pe termen lung, o creștere a brandului în online, a loialității, respectului și imaginii tale.

Crește vizibilitatea

Ajută-i pe oameni să te descopere pe tine și afacerea ta. 60% din utilizatorii Instagram spun că pe această platformă descoperă produse, servicii, conturi noi. Tu de ce nu ai fi pe ea?

Acoperim și mediul offline, dacă ai nevoie-de la cărți de vizită la pliante, bannere sau reclame. Află mai multe detalii despre echipa și ofertele noastre:

Close Menu