loader image

web design modern

Una din specializările noastre este web design. Creăm site-uri de prezentare, magazine online și orice alt tip de aplicații web.

Design Modern

Suntem o echipă pasionată de evoluția tehnologiei de-a lungul anilor și suntem la curent cu ultimele trenduri în materie de design și development. Stilul nostru conține un design contemporan, interactiv și în culori vibrante pe lângă o atitudine proactivă în soluționarea tuturor provocărilor întâmpinate.

Experți UX

Instruiți de către câțiva dintre experții din domeniul user experience din Statele Unite și Anglia, suntem încrezători că vom avea o rată a succesului destul de ridicată și că publicul tău țintă va avea o experiență cât mai plăcută pe site-ul tău.

Design Responsive pe toate deviceurile

Scopul nostru este acela de a crea o platformă cât mai userfriendly, cu un design responsive, cât mai ușor de navigat. Indiferent că vorbim de clasicele calculatoare, laptop-uri, tablete sau telefoane smart, este important ca platforma să se adapteze la dispozitivul de pe care accesata este vizualizată.

Tot ce ai nevoie

Statistici în timp real

Monitorizăm constant traficul pentru a putea crea niște rapoarte cât mai complexe pe baza cărora să găsim soluțiile optime pentru site-ul tău.

Multilingvistic

Știm, globalizarea ne afectează pe toți. De aceea, îți oferim opțiunea de a-ți traduce site-ul în engleză, germană, italiană sau orice altă limbă dorești, pentru a ajunge la un public cât mai mare.

Administrare ușoară Magazine Online

Pentru administrarea magazinului tău online, folosim unelte avansate de preluare a comenzilor, sugestii de produse, statistici complexe și altele.

Service și Mentenanță

Oferim garanție 12-24 luni pentru fiecare website, dar aceasta acoperă doar service-ul nu și mentenanța. Mentenanța este taxată lunar.

Email Dedicat

Odată cu crearea unei platforme îți creăm și cel puțin o adresă de mail dedicată, cum ar fi radu@firmata.ro, pentru a nu îți aglomera emailul personal și ați delimita afacerea de viața ta.

Interfață ușor de folosit

Știm cât de valoros e timpul și cât de agasante pot fi unele interfațe. Noi, echipa CloudLink, creăm interfețe cât mai aerisite, ușor de folosit, în cadrul cărora să poți vizualiza și găsi tot ce are nevoie utilizatorul tău.

Castiga timp si bani contractandu-ne

Nu a fost niciodata mai usor sa iti achizitionezi un website modern si profesionist.

Close Menu